Ring oss: 031-21 30 33

Förmedling

Köpuppdrag

Är du ute efter att köpa bil men inte har tid eller känner dig trygg med att leta upp en på egen hand? Ibland kan det röra sig om udda modeller eller bilar med viss ut­rust­ning som är svåra att hitta på bil­mark­naden. Vi hjälper dig gärna med att hitta bilen som just du är ute efter. Genom vårt kon­takt­nät­verk kan vi ofta finna precis den bil som du söker. Hör av dig till oss med dina önske­mål så ska vi göra allt för att hjälpa dig hitta det du söker!

Sälj din bil

Många har inte tid eller ork att sälja sin bil på den stök­iga privat­mark­naden. Vi tar därför på oss sälj­upp­drag, så att du på ett enkelt sätt kan få sålt din bil utan krångel.

Upplägget är ut­format för din smidig­het. Du står för en av­gift som täcker: Test av bil, rekond­ition­ering, lokal­hyra samt mark­nads­föring under tiden bilen står hos oss. När vi sålt din bil skic­kas peng­arna till ditt konto direkt.

Inbytesbil

Vi tar gärna emot din bil som inbyte då vi vet att många inte har tid eller vilja att sälja sin bil privat. Hör av Er till oss för ett för­slag på in­bytes­pris.

Vid eventuell inbytes­bil, glöm inte att ta med:

  • Registrerings­bevis Del 2 (senast ut­färdade, tryckt på gult papper ifrån Transport­styrelsen)
  • Bilnycklar, alla (även till even­tuella hjul­lås och drag­krok)
  • Bilhandlingar (service­bok, instruk­tions­bok, besikt­nings­papper)
  • Sommar- och vinter­hjul
  • Töm bilen på Era person­liga till­hörig­heter.

© 2024 AutoParken AB